Styreleder Angelica S. A. Drucker er psykologspesialist og har jobbet med DBT siden 2013, først for voksne på Helgelandssykehuset og deretter med DBT-A ved St. Olavs Hospital i Trondheim, der hun og er teamleder. Hun er også ansatt i en deltidsstilling på Nasjonalt senter for selvmordsforskning og forebygging (NSSF) med fokus på DBT-OEM (kombinerte institusjoner). I tillegg sitter hun i prosjektgruppen for DBT-nettverket i Norge. Angelica er N-DBT sin representant inn i den europeiske DBT foreningen (EDBTA) der hun har tildelts verv som koordinator/leder for formidlingsgruppa (Dissemination Committee).
Johanna Vigfusdottir er psykologspesialist og PhD stipendiat ved NTNU. Hun har siden januar 2016 jobbet i en 100% stilling ved DBT team ROBUST. Siden mars 2021 har hun hatt 50% permisjon fra ROBUST for å jobbe med sitt PhD prosjekt. Prosjektet har som fokus å utforske om det er gjennomførbart og relevant å legge til langtids rusbehandling for inneliggende pasienter, en kombinasjon av DBT og Narrativ eksponeringsterapi (NET) for pasienter med relevante reguleringsvansker og/eller PTSD.
Siri Toven er psykologspesialist, med mange års erfaring fra psykisk helsevern for barn og ungdom. Hun ble utdannet DBT-terapeut i 2006, og har arbeidet med DBT i BUP siden den gang. Siri var inntil nylig teamleder ved Bub Oslo Syds dbt- team, hvor hun startet i november 2017. Hun mener av de viktigste elementene i DBT er teamarbeidet. – Det profesjonelle, bevisste arbeidet med kollegastøtte er en forutsetning for å få til god behandling av ungdom som sliter med selvskading og suicidalitet. For å få til dette igjen er teamenes forankring i organisasjonen viktig, rammebetingelser, forpliktelse, og godt samarbeid med behandlere i poliklinikkens allmennteam. Det er også svært viktig at DBT fortsetter å utvikle seg som metode, at vi også innad i DBT-miljøene anerkjenner at noe alltid er utelatt, og at vi har mye å lære fra andre tilnærminger og faglige tradisjoner. Send e-post
Vegard Slettli er psykologspesialist ved Ungdomspsykiatrisk Seksjon i Tromsø og teamleder for DBT team for ungdom. Karrieren startet på BUP i Stavanger før han startet på BUP i Tromsø. De siste 5 årene har han vært tilknyttet UPS, sengepost for ungdom ved UNN i Tromsø. Vegard er opptatt av å bruke tilbakemeldinger fra ungdom og foresatte til å optimalisere ferdighetstreningsgruppen. Han ønsker å bidra i N-DBT som en representant fra Nord- Norge og være med til å videreutvikle DBT i Norge.
Håvard Johansen er utdannet barnevernspedagog, og har mange års erfaring fra Bufetat, som miljøterapeut og etter hvert leder av en barnevernsinstitusjon. Fra 2016 har han vært seniorrådgiver i Bufetat, region Nord, og har i dag ansvar for tilpasning, opplæring, implementering og kvalitetssikring av Omsorg- og endringsmodellen (OEM) – som er en DBT-informert faglig modell for barnevernsinstitusjoner. Håvard tok DBT-utdanningen i 2019.
Kamilla Mari Sørensen er brukerrepresentant i styret. Hun er også medlem av Ungdomsrådet ved Universitetssykehuset Nord-Norge, og brenner for at særlig unge brukerstemmer skal bli hørt.