Styreleder Angelica S. A. Drucker er psykologspesialist og har jobbet med DBT siden 2013, først for voksne på Helgelandssykehuset og deretter med DBT-A ved St. Olavs Hospital i Trondheim, der hun og er teamleder. Hun er også ansatt i en deltidsstilling på Nasjonalt senter for selvmordsforskning og forebygging (NSSF) med fokus på DBT-OEM (kombinerte institusjoner). I tillegg sitter hun i prosjektgruppen for DBT-nettverket i Norge. Angelica er N-DBT sin representant inn i den europeiske DBT foreningen (EDBTA) der hun har tildelts verv som koordinator/leder for formidlingsgruppa (Dissemination Committee).
Johanna Vigfusdottir er psykologspesialist og PhD stipendiat ved NTNU. Hun har siden januar 2016 jobbet i en 100% stilling ved DBT team ROBUST. Siden mars 2021 har hun hatt 50% permisjon fra ROBUST for å jobbe med sitt PhD prosjekt. Prosjektet har som fokus å utforske om det er gjennomførbart og relevant å legge til langtids rusbehandling for inneliggende pasienter, en kombinasjon av DBT og Narrativ eksponeringsterapi (NET) for pasienter med relevante reguleringsvansker og/eller PTSD.
Siri Toven er psykologspesialist, med mange års erfaring fra psykisk helsevern for barn og ungdom. Hun ble utdannet DBT-terapeut i 2006, og har arbeidet med DBT i BUP siden den gang. Siri var inntil nylig teamleder ved Bub Oslo Syds dbt- team, hvor hun startet i november 2017. Hun mener av de viktigste elementene i DBT er teamarbeidet. – Det profesjonelle, bevisste arbeidet med kollegastøtte er en forutsetning for å få til god behandling av ungdom som sliter med selvskading og suicidalitet. For å få til dette igjen er teamenes forankring i organisasjonen viktig, rammebetingelser, forpliktelse, og godt samarbeid med behandlere i poliklinikkens allmennteam. Det er også svært viktig at DBT fortsetter å utvikle seg som metode, at vi også innad i DBT-miljøene anerkjenner at noe alltid er utelatt, og at vi har mye å lære fra andre tilnærminger og faglige tradisjoner. Send e-post
Marit Coldevin har vært psykolog siden 2004, og spesialist i barn- og ungdomspsykologi fra 2010. Hun er for tiden seksjonsleder på barn, Nic waals Insitutt. Marit har jobbet i psykisk helsevern i poliklinikk og 3.linje i 20 år, med sterk tilknytning til NUBU (tidl atferdssenteret) siden 2006. Hun ble DBT-entusiast i 2016, tok full DBT utdanning samme år og med veiledning fra Erlend Mork på barneseksjonen OUS, med tanke om å starte opplæring og implementering av DBT-C så sikt. DBT-C full utdanning gjennomførte hun i 2017 med Pereplechtikova. I 2018 startet de DBT-C på Nic Waal, og har nå i 6 år hatt et sterkt DBT-C team i klinikken. De har publisert en artikkel om resultater fra foreldreferdighetstreningsgrupper i DBT-C. Erfaringen er at foreldre og barn har svært stor nytte av DBT-C tilnærmingen. I 2019 startet Marit og gode kollegaer et phd-prosjekt med mål om å forstå mer av barna som er i målgruppen for DBT-C (høy emosjonell reaktivitet og utagering – diagnosen DMDD), og forskningsgruppen har nå publisert 6 artikler fra dette prosjektet. Hun satser på å fullføre PhD-graden i 2025. .
Anne Mari Syversen er psykologspesialist og teamleder for DBT-teamet for PBU Helse-Bergen. Hun har jobbet som DBT terapeut siden 2014. Anne Mari er i gang med en PhD hvor hun skal evaluere hvordan DBT-A virker på ungdommer med selvskading og suicidal atferd i ordinær klinisk praksis. Hun er sørlig interessert i kvalitetsutvikling av DBT, spesielt med tanke på pasienter som takker nei til behandlingen eller som dropper ut av den.